#kyangirls

Lip treatment sangat2 best, bbir jadi glowing, moisturizing and bibir tak lagi kering, tak lagi merekah

Maria

“Texture Kyan Kreammy Matte sangat2 best, senang sangat apply, selesa dan ringan sangat di bibir”

Azzah

“K.Yan Lip Matte memang selesa dan berkualiti, Ia nya tahan lama, tak keringkan bibir, tak melekit dan yang paling best bila minum air, warna tak tanggal pun”

Hasliza

“Dah lebih 4 jam pakai, siap makan minum, color maintain love it so much!!”

Farhana

“Saya dah pakai banyak kali lip matte ni, memang best walaupun matte tak mengeringkan bibir, rasa ringan je bila pakai pastu long lasting sebab lepas makan pun tak hilang sangat”

Anis

“So in love with this Kreammy Matte Lip, Very light, my lips feel so smooth

Asyya.Yen

“Best sangat, ringan, tak crack, smooth je”

Asmida

“Texture sangat creamy, my fav lip matte ever…”

Lily Ibrahim

“Best gila liquid lipstick ni, I dah pakai kat client I, especially yg lip treatment
tu,lip gloss.. major love”

Marlya

Tak macam lip matte brand lain, yang ni sangat2 best, formula dia lain macam. Pakai 1 hari pun rasa selesa dan tak rasa tanggal.

Iman

Selalu lip matte lain I pakai , bibir akan rasa sangat kering, pastu merekah. Kalau pakai Kyan ni lain, rasa ringan, bibir tak rasa kering. Definitely 5 star!!

Maryam

“Setiap hari I pakai Lip matte kyan ni sebab rasa ringan sangat macam tak pakai
lip matte pun”

Afidah

“Warna semua lawa,Tak tipu!! I suka gila Lip Treatment tu”

Dr aen

“Sedap pakai lipstick ni minum ayaq pun elok tak lekat kat cawan pun, puas hati”

Syazana

Personally I Love Kyan Cosmetics Lip Products and Packaging..I boleh buat 2 looks with Kyan Lip  Treatment 

Ainul