Everyday uolls pakai moisturizer at your face kan? But when is the last time uolls pakai Lip Treatment? atau Uolls ada tak Lip Treatment? Tawu tak as Perempuan kita WAJIB ada Lip Treatment??

Yela, Saya tak pernah jaga bibir saya, Lip Treatment pun tak ada …emmm….

FAKTABibir juga terdedah pada persekitaran yang tak bersih sama seperti kulit anda, cth udara aircond yang terlalu sejuk, sinar matahari, bahan kimia dari lipstick TETAPI jarang di beri penjagaan yang sama dengan muka

Why Uolls WAJIB ada Lip Treatment?

Bibir kita tak macam kulit; ada lapisan minyak. Bibir kita sangat nipis dan hanya ada satu lapisan. Ia lebih senang kering, menggelupas dan merekah terutama apabila terdedah :°

udara yang kotor, udara sejuk seperti airconsinaran mataharikurang minum air, bahan kimia dari lipstickpengambilan ubat ubatan yang terlalu banyak, habit menjilat bibir 

Apabila tiada perlindungan, tiada penjagaan akhirnya Bibir Uolls akan jadi macam ni.. Betul tak? Rasa malu bila bibir merekah2 macam ni, sakit sangat, pakai lipstick pun tak cantik bercapuk2 dan menggelupas..

Ye Sis!! Bibir I macam ni, kering menggelupas, bila pakai lipstick selalu tak cantik , sebab menggelupas, kering.. Malu sangat bila kawan-kawan tegur. Macam mana saya nak rawat masalah saya ni sis?? Tolong!!

Dont worry!! Kyan Lip Treatment ada solusi masalah bibir anda.. Jom tengok dulu testimoni dari #kyangirls yang da cuba and fall in love sangat dengan Lip Treatment ni. 

Kyan Mint Fresh Lip Treatment  ♥

Kyan Lip Treatment mengandungi Vitamin E, Vitamin C dan juga Argan Oil. Bahan-bahan ini kaya dan tinggi dengan Antioksida bukan saja merawat masalah bibir kering tapi melindungi bibir dari kering dan udara yang tidak bersih. 

Sangat sesuai untuk 

⇒bibir kering (uolls yang sentiasa duduk dalam aircond)

⇒bibir menggelupas (yang selalu tarik-tarik kepingan kering kat bibir tu)

⇒bibir hitam

⇒bibir merekah (bila pakai lipstick selalu tak rata)

Bila uolls pakai ada rasa minty fresh, so bibir memang akan maintain moist dan sentiasa hydrated. Your lips akan sentiasa look soft, fresh and moist

DOUBLE DUTY !!

Ni antara satu sebab yang buat Lip Treatment ni best seller, feveret sebabnya it is gloss and shiny. You all boleh apply on top of any lipstick. Finishing dia gloss and bibir akan nampak munggil and very mmuah muuah… 

Kyan Lip Treatment juga recommended by Kak Farah; Makeup Artist (1m Followers di Facebook) Uolls boleh tengok sendiri video dari beliau : 

Waa Best kan Lip Treatment ni, not only moisturizes your lips tapi ada glossy and shiny effect lagi… I nak beli la sis.. I want hydrated and shiny lips.. 

How to use? Uollss before tido malam2, apply la Lip Treatment ni..boleh pakai everyday as a Lip Mask atau kalau uolls nak effect glossy and shiny boleh apply lepas pakai Lipstick

Khas untuk uolls yang nak bibir sihat ni.. Uolls just click link kat bawah ni..harga satu Lip Treatment ni RM49..

TAPI kalau uolls amek Pakej Aurora ni ada Kyan Kreammy Matte dan Kyan Lip Treatment harga jatuh RM79 sahaja. !! Lagi jimat, cuma tambah RM30 sahaja!!  We give uolls FREE SHIPPING untuk Pakej Aurora ni.. 

 So, ada Dua Pilihan di sini, ada Pakej Aurora (Kyan Lip Treatment dan Kreammy Matte) hanya RM79 sahaja kalau harga biasa RM89 dan Free Shipping. ATAU Uolls boleh pilih Lip Treatment sahaja yang berharga RM49 tidak termasuk kos penghantaran. 

Uolls boleh pilih nak yang mana ♥ yang terbaik if tanya sis Pakej Aurora lah .. Ingat taw setiap Perempuan WAJIB ada Lip Treatment..Hari – hari kita guna Bibir kita, jaga dan sayangi lah dia dengan baik ♥♥

Untuk Pakej Aurora Harga Normal RM89. TAPI untuk Uolls yang nak sangat Lip Treatment dan Kreammy Matte Kyan ni dari RM89  kita bagi RM79 SAHAJA!! KOS PENGHANTARAN PERCUMA. Offer ni sangat LIMITED sampai 30 Nov 2019. Grab Hari Ni Juga taw!! 

KLIK DI SINI (PAKEJ AURORA)

KYAN KREAMMY MATTE + LIP TREATMENT

RM 94  RM79 SAHAJA (FREE SHIPPING)