“Husband I Puji Pakai Lip Matte ni, Major Love with Kyan Cosmetics” – Asma 

“I dah makan Nasi Lemak, Minum Air Teh Tarik, but the lipstick is still there“- Syafiqa

“To Be Honest, I dah pakai banyak brand but Kyan ni lain la, suka sangat” – Ina 

 

Ini antara  review dari #kyangirls yang da try sendiri lip matte ni..Isk tapi tak rasa confident la sis, betul ke best sangat ni? Nanti tak sesuai pulak kan? 

Ok kalau macam tu, Kyan Cosmetics bagi uolls try dulu Lip Matte ni ok tak? Kita bagi  1 TESTER FREE je.. Uolss just bayar kos penghantaran je.

Khas untuk yang try tester Lip Matte Kyan ni, uolls  akan dapat  VOUCHER DISKAUN RM10 untuk First Order uolls. Yeah!! Da dapat tester, dapat lagi voucher RM10 off. 

Tapi tester tu size dia macam mana sis? Ha ni gambar botol tester ni..1.5 ml.. boleh pakai 5-6 kali.. Trust me, uolls confirm tak menyesal !!

 

Kenapa Kyan Kreammy Matte is The Perfect Matte You Never Met Before

  • Diformulasikan dari Jepun, mengandungi Argan Oil, Vitamin E dan Vitamin C;  Bibir tak kering, tak menggelupas, tak melekit, pakai lama pun tak beri kesan bibir hitam

  • Ada 4 shades ; Koookie, Koral, Katchy and Kandy2 color nude (Kookie dan Kandy), nampak lebih natural look, 2 color warm (terang) Katchy and Kookie

  • Tiada bahan kimia , tiada bahan telarang, its KKM Approved!! Its is safe. Sebab ramai yg cakap kadang2 bila pakai lipstick or lip matte ni, bibir bengkak kan? sebab nya ada bahan kimia yg terlalu kuat tak sesuai dengan bibir uolls

  • Ada bau Vanilla yang sangat sedap. Warning, jangan makan taw,.. sebab ada yang tanya boleh makan ke sis? sedap sangat..

  • Tekstur sangat ringan, bila pakai rasa mcm tak pakai lipstick pun. Tahan lebih dari 8 jam. Senang nak cuci, just use wet tissue 

Ok la actually there are so many reasons , uolls akan falls in love dgn Kyan. We want you to try first, experience dulu, rasa sendiri and confirm tak nak yang lain dah. 

Jom tengok kat bawah Lip Swatch untuk semua shades Kyan.. Why choose when you can have it all : ) Enjoy the video gais..

Kyan Kreammy Matte ada 4 shades, yang sesuai untuk semua skin tone, fair medium or deep skin.  Kookie, Kandy, Katchy and Koral 

Okay la I nak Tester ni please!!! Tak sabar nak try…Macam mana I nak dapatkan ni sis??

Uolls just click link di bawah.. If area Semenanjung, click at Semenanjung, if Sabah Sarawak click dekat button Sabah Sarawak okay? Dah try mesti beli tau sebab nanti dapat voucher RM10 off from normal price.