Attn: Yang Baru Nak Meniaga Online Tapi Takut Nak Bermula

“Ketahui Bagaimana Nak Meniaga Online Dengan Modal Yang Kecil, Produk Berkualiti, FREE Training, dan METHOD THE UNSTOPPABLE 

MASALAH UTAMA Bila Dah Daftar Sebagai AGEN ATAU STOKIS

✅ Takut tak dapat cari customer 

✅ Takut kawan2/sedara mara tak suport bisness

✅ Malu nak buat marketing

✅Tak tahu nak buat marketing

✅ Tak ada training, tak ada group support

Tapi, pernah tak terfikir…

‘Kalau saya tahu macam mana nak buat marketing yang betul, ada TRAINING dan GROUP SUPPORT untuk bantu saya cari customer, saya ada content yang betul,mesti

BERNIAGA ONLINE LEBIH MUDAH

TAPI

ANDA PERLU SWITCH AND SPEED

Saya, Azian Adznan, founder kepada K.Yan Cosmetics. Kita baru je bermula pada Oktober 2019.

Dan baru baru ini, K.Yan Cosmetics launching produk terbaru Cushion Foundation, 

Sebelum launching, kita buka PRE ORDER selama 2 hari, Dalam 2 hari saja 1st Batch dah SOLD OUT. Agen agen yang level BRONZE semua upgrade ke pakej SILVER dan GOLD. 

Kita coaching semua Agen macam mana nak buat Pre Order yang betul. Macam mana cara FASA LAUNCHING yang betul. Training dibuat menggunakan Zoom Meeting sahaja. 

Tak perlu susah2 nak datang HQ, dekat rumah saja boleh belajar, dapat ilmu macama mana nak beniaga online dengan betul.

Semua Agen Agen dan Stokis akan training dan coaching direct dari HQ. Satu per satu akan di ajar.. Termasukla online marketing di FB dan IG Ads

Sebelum launching..Agen agen dan Stokis semua mengganas update stock tak berhenti. Sebab apa? Sebab da JUMPA CARA YANG BETUL NAK MENIAGA ONLINE.

Bila kita ada ilmu, guidance, training, baru la mudah untuk kita beniaga. Customer yang akan mencari kita.  Ini antara testimoni dari Agen yang terus upgrade ke Level Gold.

Antara Ilmu yang paling susah nak dapat, Macam mana nak beniaga di FB dan IG. Macam mana nak cari customer yang kita tak kenal? Ini dipanggil COLD MARKET. Cold Market adalah customer yang kita tak kenal. 

TAPI Jangan risau, dekat K.Yan Cosmetics, kita akan ajar dan TUTORIAL VIDEO akan diberikan. Anda cuma perlu belajar dan praktis kan saja. 

Salah satu Rahsia sales menjanak janak adalah Produk Yang Berkualiti. Di K.Yan Cosmetics, produk kita adalah yang terbaik dan lain dari yang lain. Bila customer dapat memang confirm puas hati. 

Antara marketing era baru, bukan sahaja produk yang cantik dan kualitu. Tapi VALUE yang kita berikan pada customer yang akan mendatang kan REPEAT CUSTOMER . 

Antara testimoni dan feedback dari customer. Packaging yag cantik, Thank You card untuk customer. 

Dari segi tekstur dan kualiti semua yang terbaik. Customer kalau beli sekali, mesti akan promote dekat kawan2. Dari segi packaging kita punya memang LAIN DARI YANG LAIN

Bila kualiti, packaging, value semua dalam satu produk. Stokis dan Agen memang senang sangat nak jual 

Di K.Yan Cosmetics, kita ada Cushion Foundation, Set 4 Lip Matte I Want It All – ini antara BEST SELLER kita, dan kita da Kreammy Matte dan Lip Treatment

Anda diberi pilihan untuk memilih produk yang mana, untuk memenuhi minimum pembelian ketika mendaftar sebagai stokis dan agen. 

Setiap info produk secara details akan di berikan, termasuk la tutorial, content video, tips tips akan diberikan. Mudah sangat untuk BERMULA BERNIAGA dengan K.YAN COSMETICS

Pada 5 Mei 2020 kita launching K.Yan Cushion Foundation, Tapi sebelum launching kita buka Pre Order hanya untuk 2 hari sahaja. Stokis dan Agen juga buka Pre Order untuk semua customer.

Kita AJAR Stokis dan Agen, cara macam mana nak ambil Pre Order dari customer. Macam nak buat customer Yakin dengan kita, buat customer tertunggu2 tak sabar nak Pre Order. 

Semua kelas dan meeting dilakukan secara ONLINE supaya kita boleh reach pada semua Agen dan Prospek. Yang Best nya, Stokis dan Agen beli produk bukan dengan modal sendiri TETAPI, dengan duit customer. 

Attitude diri sendiri penting untuk kita maju ke depan. Kita kene SWITCH MINDSET dan SPEED TINDAKAN kita. 

Antara Stokis Stokis K.Yan Cosmetics Yang Bermula Dari Agen Bronze. Sehingga la Sekarang Level Stokis Gold. 

Syarfa dari Kelantan berumur 26 tahun. Syarfa join K.Yan Cosemtics pada bulan 2 bermlula dengan Pakej Bronze

Mungkin tak percaya dalam masa 2 bulan sahaja, Syarfa dapat naik terus ke Level Gold. Sebulan akan topup stok 4 hingga 5 kali. Dia hanya dengan menjual sendiri sahaja, 

Target utama dia adalah Warm dan Hot  Market. Sekarang dah mula berjinak nak target  Coldt Market. 

Syarfa Romli – Stokis Kota  Bharu, Kelantan

Puan Fairuz adalah housewife dan juga bermula dengan Pakej Bronze. Kawan-kawan tanya kenapa tak menjual brand yang lain. Jawapan dia ‘ Saya nampak kelainan dan aura K.Yan berbeza dengan yang lain’ Lebih mudah untuk menjual dengan brand baru.

Yang baru ni Lagi fresh. Game Pn  Fairuz berbeza, dia nak ramai Dropship dan Agen di bawah dia. Sebelum launching Cushion Foundation, dia mengganaz terus naik ke Level Gold. Waktu Pre Order saja, 3 kali tambah stok produk untuk Dropship dan Agen2 dia. 

Pn Fairuz – stokis Banting

Pn Nadiah dari Sabah. Seorang guru, sekali dia restock memang ganaz. Barang tak sampai lagi, dia tambah lagi stok. 

Target dia dalah Hot dan Warm market. Bila tahu cara yang sesuai, nak PUJUK kawan kawan, sedara mara senang nak close. Bila orang yang kita kenal lebih mudah untuk yakin dengan kita. 

Tambah lagi, dengan produk yang berkualiti, sangat2 mudah untuk menjual. 

Pn Nadiah – Stokis Sabah

“Kejayaan bermula dengan PERCAYA, percaya pada diri sendri dan PERCAYA dengan rezeki Allah”

Antara Kelebihan Yang Anda Akan Dapat Sekiranya Anda Termasuk Dalam 100 Orang Yang Dipilih.

✅PERCUMA1 CUSHION FOUNDATION DAN YURAN PENDAFTARAN

Apakah step pertama bila nak menjual? Kita perlu yakin dengan produk yang kita nak jual. KIta kene feel dulu, bagus ke produk ni? sesuai dengan saya ke?

Bila dah feel dan pakai sendiri barula kita dapat ceritakan pada customer. Jadi, khas untuk yang register kita nak bagi percuma untuk 100 yang mendaftar. 

✅PERCUMA Tutorial Bagaimana Nak Buat FB Ads Ig Ads 

Video tutorial bagaimana nak buat FB dan IG Ads secara PERCUMA. Kalau di luar, anda kene bayar kelas ni beribu ringgit. Tapi bila anda daftar sebagai Agen dan Stokis K.Yan Cosmetic, tutorial video ni PERCUMA.

Anda akan di guide oleh En Khairi bin Mohd Salleh.Beliau adalah CEO MAVIL HEALTH SDN BHD.  Mempunyai pengalaman berniaga hampir 10 tahun secara online dan offline.

✅PERCUMA  Training dan Coaching, Untuk Level Gold akan dapat Private Coaching 1 to 1

Setiap Agen yang berdaftar, anda akan direct TRAING DAN COACHING dengan HQ K.Yan Cosmetics. Setiap details akan dia ajar, contoh Teknik Teknik Closing dengan betul.

Untuk Level Gold anda akan dapat Private Coaching dengan Founder Azian Adznan dan EN Khairi sendiri. 

 

✅ Content Marketing termasuk Tutorial Video, Flatlay Gambar, Tips Tips Makeup dan banyak lagi akan Disediakan

Segalanya akan disediakan. Mudah sangat berniaga dengan K.Yan Cosmetics. Tak payah pening hari2 nak kene cari content baru.

Posting yang konsistent sangat penting untuk awareness kepada audience. Bila dah’SEEDING’ setiap hari, barula boleh kita kaut. Teknik seeding dan awareness pada pelanggan akan diajar satu per satu pada anda. 

Terima kasih, untuk masa anda baca story dan input yang diberikan. Tapi jika anda  yang terus scroll di bawah. 

Ini adalah “LIMITED OFFER’ yang kita tak pernah buka lagi. Jika anda NAK TAMBAH PENDAPATAN HARIAN, NAK BETUL2 BERNIAGA, NAK BELAJAR macam mana nak berniaga dengan betul dengan bermula dengan MODAL YANG KECIL .Anda ambil langkah seterusnya : 

DAH SEDIA NAK TAHU APA METHOD THE UNSTOPPABLE  DAN  LANGKAH YANG BETUL BERNIAGA ONLINE?

MUDAH JE.. ANDA HANYA PERLU KLIK LINK DI BAWAH..👇