BAGAIMANA SEORANG SURI RUMAH MEMBINA EMPAYAR?

AZIAN ADZNAN – FOUNDER K.YAN COSMETICS

Dulu suri rumah duduk rumah je, TAPI sekarang di Zoom Meeting hampir setiap minggu coaching dan training bersama The Golden Circle dan The Unstoppable dari team K.Yan Cosmetics.

Macam mana beliau boleh SWITCH dan SPEED dalam masa kurang dari satu tahun?

Bagaimana beliau BANTU Stokis dan Agen K.Yan Cosmetics jana income geli2 BERIBU sebulan?

Inilah Teknik Zaman 2020Jual Tanpa Perlu Menjual”. Teknik yang diserap masuk ke dalam K.Yan Cosmetics.

“JUAL TANPA PERLU MENJUAL”

Dulu lain sekarang lain betul tak? Trend menjual sekarang tak sama macam dulu? Masalah utama bila kita bagi HARGA kat Pelanggan.. Lepas tu hilang krik krik.. Mula lah down betul tak? 

Kenapa customer hilang? Adakah Harga Terlalu Mahal? Kalau harga lah yang menjadi isu..kenapa butik2 mahal LV, Chanel, Dior, hari2 diserbu pelanggan? Inilah masalah utama Agen bila menjual..Nak berniaga tapi tak tahu cara yang betul. 

Antara Best Seller K.Yan Cosmetics ; Cushion Foundation yang berharga RM79. Mahal ke? Kalau mahal kenapa setiap hari PARCEL macam gambar sebelah?

Keuntungan Agen sahaja, kita bagi RM34 SEKOTAK. Kalau sebulan jual 10 kotak je.. Untung saja dah RM340..50 kotak RM1700. Banyak ke sikit? Keuntungan untuk Agen sahaja.. belum kira Stokis lagi..

 

Upload Image...

EN MOHD KHAIRI B MOHD SALLEH – CO FOUNDER K.YAN COSMETICS

Pernah menjadi Dropship, Menjadi Agen dan Stokis.. sehinggalah pada tahun 2012, beliau menubuhkan MAVIL HEALTH SDN BHD. Sehinggalah pada hari ini, MAVIL gah bediri sendiri. Lebih 500 000 pengguna Mavil sehingga hari ini. 

Pada tahun October 2019, beliau berganding bahu sekali lagi bersama Pn Azian Adznan, membina empayar kosmetik. Kurang dari satu tahun, K.Yan Cosmetics bergerak dengan sangat pantas dan sangat laju. 

Beliau sangat EXPERT dalam bidang ONLINE dan OFFLINE. Membimbing setiap Agen dan Stokis satu per satu sehinggalah seorang suri rumah je boleh buat income beribu sebulan

K.YAN COSMETICS 

Pada hari ini, Pn Azian dan En Khairi berganding bahu, bergabung tenaga dan ilmu membina empayar kosmetik bersama Team Team K.Yan Cosmetics yang diberi nama THE GOLDEN CIRCLE dan THE UNSTOPPABLE. 

Mana yang LEMAH, kita NAIK kan.. Yang Pantas kita mantapkan lagi. Dengan K.YAN Cosmetics kita SAMA -SAMA NAIK. 

K.YAN : THE GOLDEN CIRCLE

The Golden Circle adalah , Group Stokis yang kita tubuhkan untuk memberi satu ENERGY, VIBE DAN CIRCLE YG POSITIF. Mereka akan di TRAINING untuk menjadI LEADER dan membina Team The Unstoppable di bawah mereka. 

Antara Kelebihan The Golden Circle, Founder dan CO Founder sendiri akan turun berjumpa untuk Coaching dan Training 1 to 1 dengan mereka. 

KAK YUZ- SEORANG SURI RUMAH

Bermula dengan Agen modal RM250 je. Orang nye pemalu..TAPI selepas DIBASUH.. BREAK HER OWN WALL.. everything is possible.

Bermula dengan jualan sendiri,perlahan2, kita bantu dia untuk ada Team Agen Sendiri, buat coaching sendiri, diajar untuk target Cold Market melalui FB dan IG Ads.Sales mendadak naik setiap bulan.

Dan paling best, di K.Yan Teknik dan Ideas kita share kan bersama. Pada bulan May 2020, kita launching Cushion Foundation, sales tiba2 menjanak naik.

Nak tahu ke macam mana Fairuz sambil lipat kain kat rumah sambil buat duit?

CIKGU NADIAH

Seorang Guru di Sekolah Kebangsan, mula-mula malu nak menjual. Tapi selepas kelas AWAKEN THE GIANT IN YOU. Tiba2 Cikgu yang malu nak menjual mengganas tak berhenti.

Cikgu Nadiah akan tiap2 bulan topup secara konsistent. Barang tak sampai lagi di rumah, dia top up lagi stok. Stok di HQ habis disapu habis olehnya. Macam mana dia buat?

Dia tahu Teknik dan Tips Yang betul macam mana nak tackle hati customer.. Once kita tahu, nak clsosing barang RM5000 pun petik jari je. 

 

KAK LONG DIVA

Sesuai dengan nama panggilan nya; Kak Long Diva. Energy dan vibe yang positif sangat2 kuat.Bermula sebagai customer, sekarang dah menjadi Stokis Golden Circle,

Di K.Yan Cosmetics kita ajarkan Nak Berniaga , you kene ada Formula 7K +1. Jadi macam mana Kak Long buat? Dalam masa 3 bulan je dia boleh achieve sales macam ni? 

Dia amalkan Formula 7K +1 Setiap hari tanpa gagal. Nak tahu ke formula 7K ni?

SYARFA

Bermula sebagai dropship sahaja, lepas tu Agen, dan sekarang Stokis. Macam mana Syarfa boleh naik dengan laju?

Syarfa pelajar Leadership dari Founder dan Co Founder sendiri. Belajar macam mana nak handle team. Dan sekarang di bawah Syarfa banyak Ikan -Ikan Jerung yang sentiasa top up produk dengan Syarfa.

Jadi mustahil ke? kalau nak RM2000-3000 sebulan dengan K.Yan Cosmetics?

CIKGU MIMI

Nampak macam Pemalu kan orang nya? Tapi Cikgu Mimi tak pernah tinggal kelas setiap minggu yang Hq akan buat. 

Setiap habis kelas, dia akan ada improvement. Antara nya adalah level confident yang sangat tinggi. Sebelum meeting cikgu.. dia akan meeting dulu tunjukkan produk K.Yan Cosmetics.

Seronok tak, bila kita ada level confident tinggi… Orang akan percaya dan terus beli betul tak? DI K.Yan Cosmetics, bukan setakat luaran, dalaman juga kita akan improve.

EXPERIENCE MENCIPTA

REPEAT CUSTOMER

Kesemua Produk dari K.Yan Cosmetics, dihasilkan dengan penuh teliti dari segi packaging, tekstur, bahan bahan yang digunakan..Semuanya terbaik..Bukan sahaja untuk customer, tapi supaya stokis dan agen senang menjual..

5 Masalah Utama Agen Tidak Boleh Menjual : 

  • Tidak tahu mengenai produk info 
  • Malu nak approach orang
  • Tak tahu teknik nak pujuk customer 
  • Tak tahu macam mana nak cari customer
  • Tak konfieden dengan diri boleh menjual

Betul kan? Inilah Masalah, Ketakutan dan Dilemma Utama Yang Dihadapi Agen Bila Nak Menjual. 

TAPINak Tak Kalau Ada Cara Yang Boleh Buang Dilemma, Masalah dan Ketakutan Yang Dihadapi Agen2 Ni ?? 

GROUP SUPPORT DAN CIRCLE YG POSITIVE

Di K.Yan Cosmetics, anda akan dapat Group Support dari Hq.. Agen dan Stokis akan dapat.. Kita akan buat zoom meeting Team by Team untuk dengar masalah anda dan bantu anda kat mana nak di improved kan. 

Nak beniaga, Group Support dan Circle yang Positive sangat2 penting untuk naik kan sales kita. Di K.Yan anda akan dapat Group Support dan Circle yang bukan saja bantu tapi kawan – kawan baru yang positive.

COACHING DAN TRAINING SECARA ONLINE DAN OFFLINE

Nak tahu tak? Di K.Yan walaupun anda bermula sebagai Agen, anda akan dapat access dengan Founder dan CO Founder? Di K.Yan kita bukan setakat ada Coaching besar setiap minggu.  Tetapi juga, kita ada class meeting bersama Agen mengikut Team.

Setiap masalah akan didengar.. Founder dan Co Founder akan cuba bantu anda, anda hanya perlu beri komitment dan tindakan selepas kelas. Untuk Meeting yang kecil selalunya akan diadakan pada weekdays dan Class akan diadakan waktu weekend. 

Bila ada training, dan tahu macam mana nak buat, lebih mudah kan? Semuanya akan lebih teratur dan sales akan melonjak naik. 

CONTENT MARKETING DISEDIAKAN 

Susahnya nak berniaga online bila tak ada content yang best betul tak? Content memainkan peranan sangat penting dalam berniaga. Di K.Yan Cosmetics, content kita akan sentiasa di up to date. Segala jenis content akan disediakan. 

Mudahkan bersama dengan K.Yan Cosmetics.? Anda hanya perlu iku sahaja sistem yang diberi.. Tapi yang paling penting adalah TINDAKAN!!

Apakah tindakan seterusnya? 

 

DAFTAR SEKARANG – PERCUMA JE!

Pada 12 SEPTEMBER 2020, Jam 2 PETANG  khas untuk yang MNDAFTAR sahaja.. Anda akan di bawa masuk ke Zoom Meeting bersama Founder dan Co Founder kita ; Pn Azian Adznan dan En Mohd Khairi. 

Dalam Zoom Meeting ni, anda akan kenali sendiri bagaimana K.YAN COSMETICS BERBEZA dengan yang lain. 

Bukan itu sahaja, untuk yang MENDAFTAR JE dalam GROUP WHATAPPS kita nak bagi offer 50% MODAL PERMULAAN SEBAGAI AGEN. 

Bagaimana nak Mendaftar ? Mudah JE!.Anda cuma klik link DAFTAR SINI DI BAWAH. Kalau nak klik pun tak boleh.. macam mana nak dapat income RM 2RIBU SEBULAN?

AMBIL TINDAKAN SEKARANG DAN BERSEDIA UNTUK “THE NEW ME” BERSAMA K.YAN COSMETICS.